Aalten

Farm & Country Fair Aalten 2022

Ik sta hier samen met Kaarderij Wollust. De eerste keer voor mij en ik kan niet wachten want het zier er echt fantastisch uit! Neem even een kijkje op https://www.countryfair.nl/informatie/sfeerimpressie

Het terrein is opgedeeld in meerdere themadorpen. Zo is er een Wolplein. Enorme tent vol schapen, geiten, wol, handwerken. Je vindt hier tientallen kramen vol kleurige breigarens, lontwol om mee te vilten of te spinnen, prachtige handgemaakte kleding, decoraties van wol, maar ook vele soorten vachten.

Het terrein is maar liefst 20 voetbalvelden groot. Zo’n 400 stands bieden een breed scala aan mooie kleding, decoratieve accessoires en handige gebruiksartikelen. Er zijn verrassende kunstenaars, die vaak demonstreren in hun stand. Het culinaire plein meteen aan het begin van het terrein staat propvol heerlijkheden. Meer dan 2000 erfdieren, kleindieren en boerderijdieren zijn te bewonderen. Er is doorlopend een verrassend showprogramma in meerdere showringen en echte akoestische muziek van zeer hoge kwaliteit. Ook kinderen genieten van de Fair, ze leren spelenderwijs heel veel op het terrein, dat bol staat van spannende kinderavonturen. Ze voelen zich een dag lang een echte boer!

 

Route

Farm & Country Fair, Dinxperlosestraatweg, 7122 JS, Aalten, Gelderland

Het evenementen terrein ligt in het buiten gebeid dus kijk even op: https://www.countryfair.nl/informatie/route

Accommodaties rond de Fair

Veel mensen komen een weekend naar de Achterhoek om optimaal te genieten van de Farm & Country Fair. Kijk voor logies op de siteΒ www.logie.nl. Je bent in de Achterhoek nooit verder dan een half uurtje van de Farm & Country Fair verwijderd en je zult er niet snel in de file staan!

Overige informatie is te vinden op www.countryfair.nl

 

 

 

 

Datum

jun 24 - 26 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 16:30

More Info

Read More

Locatie

Tussen Aalten en Dinxperlo
Dinxperlosestraatweg 124, 7122 JS Aalten
Categorie

Organisator

Farm & country Fair
Read More

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.