marktkraam
Nieuws

De agenda voor 2021 is bijgewerkt!

Ja het was nodig. Want de tweede helft van 2021 lijkt, ondanks de oplopende besmettingscijfers, toch een mooie helft te worden. De markten in de openlucht gaan, tot nu toe, gelukkig door.

Op zondag 25 juli sta ik n Vledder op de Wollig Landleven fair. Leuk is dat ook Francoise van BadCattoo Yarn dit keer op deze markt staat! Er is dus nog meer keuze in hand geverfde wol.

Op zondag 8 augustus staat we met Wollig Landleven in Zorgvliet. Dit is een nieuwe locatie voor Wollig landleven en ligt op de grens van Drenthe en Friesland.

Daarna, op zaterdag 21 augustus, staat Wat Wollie op Joure onder de wol. Ook in de openlucht. Op deze markt vind je alles dat met wol, het bewerken van en werken met wol te maken heeft. Update: helaas gaat Joure onder de wol niet door!

Vervolgens gaan we naar de beurzen binnen… Dit blijft spannend maar ze staan al wel gepland!

Op 17 tot en met 19 september sta ik op mijn eerste beurs in het buitenand. We gaan naar het Fanø Stikkefestival! Dit is een Deens breifestival op het mooie wadden eiland Fanø.

Het CreaWeekend vindt dit jaar plaats op 1, 2 en 3 oktober in Hardenberg. Voor iedere creatieveling is hier iets te doen! Allerlei branches uit de creatieve hobbywereld zijn hier aanwezig; van handwerken, scrapbooking, handlettering en bakken tot woondecoratie, sieraden, haakwerken, schilderen en nog veel meer…

Op 15 en 16 oktober vinden de Nederlandse Breidagen weer plaast in de IJsselhallen in Zwolle. Voor alle breiers en hakers! Veel stands, workshops en gezelligheid.

Geen evenementen gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *